четвер, 26 травня 2022 р.

 Впродовж трьох років традиційним для випускників гімназії є не тільки останній урок, свято останнього дзвоника, але й квест із пошуку шкільного дзвоника.

Родзинкою квесту цьогоріч стало розширення горизонтів. Локації, які були етапами квесту, стосувались різних споруд Чорткова, а маршрут пролягав від Собору Верховних апостолів Петра і Павла до школи включаючи Центр надання культурних послуг, Публічну бібліотеку на вул. Зелена, класоводів та класних керівників, які навчали наших випускників впродовж 11-ти років, кафе "Пан Chortkivskyi".
Завдання перед випускниками були, на перший погляд, не складні, але скласти одне слово із запропонованих літер було непросто. Однак завдяки навідним підказкам наші учні змогли справитись із завданням і розгадали, що зашифрованим словом була адреса їхнього класного керівника.
А далі - дорога до школи і розв'язування математичного приклада, який складався із поточних оцінок окремих учнів з окремих предметів.
Зрештою, усіх учнів чекала мить слави і перемоги, коли, увійшовши у свій клас, вони не тільки знайшли втрачений шкільний дзвінок, але й їх зустріли усі вчителі, котрі навчали впродовж 11-ти років.
Усі реакції:
Ви, Ihor Rybachok, Sofiia Badlyuk та ще 74

Немає коментарів:

Дописати коментар